Numele meu este Veronika și mă pasionează moda și lucrurile frumoase.

Pasiunea mea pentru modă și accesorii este ceea ce m-a motivat să creez brandul Ľúbivé. Ce a venit după a fost un brand care să ofere o gamă largă de genți și rucsacuri de calitate, la prețuri rezonabile.

Ľúbivé este o companie mică, cu sediul in Trnava, Slovacia, acolo unde avem și magazinul. Tot la această locație ne ocupăm și de ambalarea comenzilor și expedierea lor către clienții noștri.

Deși Slovacia are tradiție în textile, nu am putut găsi un distribuitor local potrivit. Așa că produsele noastre sunt realizate de producători din Italia, acolo de unde cumpărăm și pielea și accesoriile. Selectăm și producem doar ce reprezintă cel mai bine brandul Ľúbivé și ceea ce știm că va face o femeie fericită zi de zi.

Numele Ľúbivé (sau Lovely) sumarizează destul de bine filozofia noastră: vrem să oferim servicii de calitate clienților noștri și împachetăm fiecare geantă cu drag, pentru ca la sfărșitul întregului acest proces, să avem o clientă fericită.

Este feedback-ul ceea ce ne motivează să continuăm să ne îmbunătățim. Aș fi fericită să aud de la dvs. dacă aveți întrebări și sunt întotdeauna bucuroasă să ajut sau chiar să ofer sfaturi de shopping. Toate celelalte informații, inclusiv întreaga noastră ofertă, pot fi găsite aici sau pe pagina noastră de Facebook.

Vă dorim shopping plăcut!